Dr. Jean Kornél

Ügyvéd | Irodavezető-helyettes | Equity partner

1996-ban az ELTE ÁJK-n diplomázott, majd 2003-tól az ELTE Jogi Továbbképzőjében környezetvédelmi szakjogász tanulmányokat folytatott. 1997-ben középfokú ingatlan értékbecslői- és ingatlan-közvetítői képesítést szerzett.

A jelenlegi formájában 2002 óta működő iroda egyik alapító tagja, így az Ecovis magyarországi jogi csapatának felépítésében a kezdetektől jelentős szerepet tölt be. 2000 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja ...

Dr. Bihary Ákos

Ügyvéd | Partner

1994-ben a Miskolci Egyetem ÁJTK-n diplomázott, majd 2006-ban az ELTE Jogi Továbbképzőjében környezetvédelmi szakjogász végzettséget szerzett. Pályafutását dr. Ruttner György Ügyvédi Irodájában kezdte, majd nyolc évet töltött az NKKB Ügyvédi Irodában, és végül saját irodájából 2013-ban lépett át az Ecovis magyarországi jogi csapatába. 1995 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

Jogi szakterületei a környezetvédelmi jog ...

Dr. Garadnai Tibor

Ügyvéd

2002-ben a Miskolci Egyetemen diplomázott. Ügyvédjelöltként a Dr. Péterfy Ügyvédi Irodában dolgozott, 2006-ban szakvizsgázott, majd a FŐGÁZ cégcsoportnál dolgozott jogtanácsosként. 2008-ban partner ügyvédként csatlakozott a Dr. Maráczi Zsolt és Társai Ügyvédi Irodához, majd 2014-ben megalapította saját ügyvédi irodáját, és társult ügyvédként csatlakozott az Ecovis magyarországi jogi csapatához.

Jogi szakterületei a kereskedelmi jog, ingatlanjog ...

Végh Viktor
Bányamérnök | Bányászati vezető

1996-ban a győri Széchenyi István Egyetemen diplomázott gépészmérnökként. 1998-ban minőségügyi szakmérnöki diplomát szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd 2010-ben a Miskolci Egyetemen kapott műszaki földtudományi mérnök oklevelet. Jelenleg a Wienerberger zRt-nél és a Tondach Magyarország Zrt-nél dolgozik bányászati vezetőként.

Külszíni bányászatban jelentős tapasztalatra és ismertségre tett szert felelős műszaki vezetőként ...