Jogi nyilatkozat

A jelen Ecovis Holding Kft. által fenntartott magyar nyelvű weboldalon közzétett tartalmak az Ecovis Holding Kft. tulajdonát képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalon található információkat, márkaneveket és egyéb tartalmakat az Ecovis Holding Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül nem lehet felhasználni, módosítani, másolni, sokszorosítani, elidegeníteni, bérbe adni, kiegészíteni, vagy bármely más módon hasznosítani.

Az Ecovis Holding Kft. weboldalán található képi, vagy szöveges információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek teljes körűnek, így az Ecovis Holding Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon található információkért, illetve az információkból levont téves következtetésekért.

Az Ecovis Holding Kft. nem vállal felelősséget azért, hogy az általa fenntartott honlap folyamatosan elérhető, továbbá fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa, illetve annak elérését korlátozza. A módosított tartalmak tekintetében a felelősség kizárására és tartalmak felhasználásra vonatkozó jognyilatkozatok megfelelően alkalmazandók.

Az Ecovis Holding Kft. nem vállal felelősséget olyan kívülálló harmadik személyek által fenntartott honlapok tartalmáért, melyek az Ecovis Holding Kft. honlapjára mutatnak vagy irányítanak.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy amennyiben az Ecovis Holding Kft. jelen magyarországi honlapjáról elnavigál az Ecovis globális honlapjára, vagy az egyéb országok vállalatai által üzemeltetett, idegen nyelvű weblapokra, azok tartalmára az ott közzétett felhasználási és adatvédelmi feltételek, valamint az ott feltüntetett jogszabályok lesznek irányadóak.

Bármilyen észrevétel, probléma vagy kérdés esetén kapcsolatba léphet illetékes munkatársunkkal írásban, vagy telefonon a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken.